PORTAL NOVA.ONLINE – aktivan u najvećem leasing društvu u regiji i u jednom od najvećih leasing društava u Hrvatskoj

Kao što je i najavljeno, u Sloveniji i u Hrvatskoj je praktički istovremeno pušten u rad naš novi web portal za klijente »NOVA.Online«. U Sloveniji se to dogodilo u najvećem leasing društvu u regiji, a u Hrvatskoj u jednom od najvećih leasing društava, što predstavlja značajan korak prema digitalizaciji komunikacije sa svojim klijentima.

NOVA.Online jedan je od naših vodećih proizvoda u digitalnoj transformaciji koji donosi bolje informiranje, bolje korisničko iskustvo te brže rješavanje zahtjeva i reklamacija. Ovom važnom prekretnicom nastavljamo pokazivati našu predanost kvaliteti, inovacijama i partnerstvu s našim korisnicima.

Implementacija je tekla prema planu i bez značajnijih problema. Korisnici su se postupno uključivali i njihove prve reakcije su vrlo pozitivne. 

Matjaž Strmčnik, direktor razvoja u Globus Marine International d.o.o., tim povodom je rekao:
»Ponosni smo što smo uspješno predstavili naše rješenje NOVA.Online tako važnim klijentima. Ova implementacija rezultat je marljivog rada našeg tima i naše predanosti inovacijama. Vjerujemo da će NOVA.Online uvelike pomoći našim klijentima u ostvarenju njihovih ciljeva«

I u Hrvatskoj je početkom 2024. godine jedno od najvećih leasing društava započelo s korištenjem NOVA.Online portala. Prva faza implementacije je uspješno provedena, a reakcije korisnika su pozitivne.

Glavne prednosti NOVA.Online web portala: 

Moderna tehnologija
Temelji se na najnovijim tehnološkim platformama što osigurava visoke performanse, pouzdanost i brzinu rada.

Responzivan i atraktivan dizajn
U potpunosti se prilagođava različitim uređajima kao što su računala, tableti i pametni telefoni. Klijenti mogu pristupiti svojim podacima bilo gdje i bilo kada.

Sučelje prilagođeno korisniku
Intuitivno sučelje jednostavno za korištenje i pronalazak željenih informacija.

Napredne vizualne kontrole
Profesionalne vizualne kontrole povećavaju transparentnost i poboljšavaju korisničko iskustvo.

Povećana sigurnost
NOVA.Online uključuje napredne sigurnosne mjere, uključujući opciju dvofaktorske autentifikacije (2FA), provjeru kontakt podataka i zasebnu aplikaciju za administraciju sustava. Zaštita podataka je naš prioritet.

Nove funkcionalnosti
NOVA.Online također donosi nove funkcionalnosti koje će olakšati upravljanje i pristup podacima o financiranju. Sustav omogućuje više uloga za svakog korisnika, a klijenti mogu podnijeti i zahtjeve za promjenu matičnih podataka, dostavu dokumenata, promjenu kontakt podataka i pripremu ponude za prijevremenu otplatu.

PORTAL NOVA.ONLINE – aktivan u najvećem leasing društvu u regiji i u jednom od najvećih leasing društava u Hrvatskoj Natrag