NOVA.Online - Nov web portal za vaše klijente

Predstavljamo NOVA.Online, naš inovativni onlajn portal, posvećen poboljšanju korisničkog iskustva u svetu finansiranja. Dizajnirali smo ga sa ciljem da vašim klijentima omogućimo lak i efikasan pristup njihovim finansijskim podacima.

NOVA.Online donosi mnoge prednosti koje će olakšati korišćenje i poboljšati iskustvo vaših klijenata:

Moderna tehnologija
NOVA.Online je baziran na najnovijim tehnološkim platformama, što obezbeđuje visoke performanse, pouzdanost i brzinu rada.

Odazivni dizajn
Naša aplikacija je potpuno prilagodljiva i prilagođava se različitim uređajima kao što su računari, tableti i pametni telefoni. Vaši klijenti će moći da pristupe svojim podacima bilo gde i bilo kada.

Klijentu dopadljiv interfejs
NOVA.Online se može pohvaliti intuitivnim interfejsom koji je jednostavan za korišćenje. Vaši klijenti će brzo i lako pronaći i pristupiti informacijama koje žele.

Napredne vizualne kontrole
Uključili smo profesionalne vizuelne kontrole koje će poboljšati transparentnost i korisničko iskustvo vaših klijenata.

Povečana varnost
Zaštita podataka je naš prioritet. NOVA.Online uključuje napredne mere bezbednosti, uključujući mogućnost dvofaktorske autentifikacije (2FA), proveru kontakt podataka i posebnu aplikaciju za administraciju sistema. Na ovaj način ćete moći da osigurate, da će podaci vaših klijenata uvek biti zaštićeni.

Nove funkcionalnosti
NOVA.Online takođe donosi nove funkcionalnosti koje će olakšati upravljanje i pristup podacima o finansiranju. Sistem omogućava više aplikacija za svakog korisnika, a kupci mogu podneti i zahteve za izmene matičnih podataka, dostavu dokumenata, izmene kontakt podataka i pripremu ponude za prevremenu otplatu.

Trenutno je u toku faza testiranja NOVA.Online sa odabranim poslovnim partnerima, a u budućnosti ćemo razvijati i funkcionalnosti za prodavce ili prodajne mreže.

Radujemo se što ćete imati priliku da iskusite prednosti NOVA.Online. Kontaktirajte nas za više informacija.

NOVA.Online - Nov web portal za vaše klijente Nazad